0

TORNANT A ENVIDAR

Publicat a les 18:31. Etiqueta


Els darrers anys s’ha generalitzat per les ciutats d’una certa grandària la celebració d’alguna efemèride just un any abans de les eleccions municipals. És una manera d’incrementar l’atenció de l’electorat en una estratègia de màrqueting polític destinada a promocionar la tasca feta des del govern de torn. Xavier Laborda, especialista en retòrica i comunicació, ens ho comentava ara just fa un any en les Jornades de Comunicació Política que va organitzar la Universitat Politècnica de València.

0

AU, JOVENT!

Publicat a les 20:13. Etiqueta


El cuquet de la por i la responsabilitat li anava pujant i baixant sense parar mentre els minuts regolaven amb una parsimònia desesperant. Sort que no feia la calor dels dies passats i la suor climàtica no s’afegia a la produïda per l’ansietat de l’espera.  Ara, tot el que havia repassat se li barrejava en una batibull de paraules impreses sobre un fons que anava fent-se més i més blanc. De sobte, féu un pensament i, cada volta més relaxat, es llegí el text triat i començà la primera pregunta de l’examen que encetava una llarga tanda de tres dies.

0

MOBILITAT SOSTENIBLE

Publicat a les 0:02. Etiqueta


Ara que ve la calor i l’últim any de legislatura, des de la regidoria de Mobilitat han fet un pensament i s’ha donat un nou impuls als desplaçaments en bicicleta. La pròxima posada en funcionament del Bicing, el sistema de lloguer que ja funciona en moltes ciutats europees, és l’aposta més cridanera. Però no ho és menys que, per fi, els usuaris d’este mitjà de transport puguen utilitzar els pàrquings per estacionar en condicions els seus vehicles, tal com venien reivindicant des de fa anys.